Event

Subvox arrangerar egna event, konserter, föreläsningar, konstutställningar med hjälp av engagerade medlemmar i föreningen. Som medlem hjälper vi dig att skapa kultur. Kom gärna med dina ideér ifall du har något du skulle vilja arrangera eller som du vill att Subvox medverkar i. Vi samarbetar med olika arrangörer och aktörer och är alltid öppna för nya samarbeten.


För att få senaste update, kolla in vår gilla-sida: www.facebook.com/subvoxgbg


Läs mer om vårt största event Subkultfestivalen under: ProjektFoton av Ambjörn Thorhard

Kulturföreningen Subvox har till ändamål att främja och stödja subkulturer och normöverskridande yttringar i samhället

Konserter och liveframträdanden är något som är viktigt även för publiken inom många subkulturella livsstilar, och därmed vill Subvox hjälpa medlemmar att få ta del av så mycket musikkultur som möjligt via samarbeten och egna event.

Det är viktigt för alla att få komma till en plats där du får vara den du är, träffa likasinnade och få utvecklas. Subvox vill hjälpa dig att finna mötesplatser som passar dig och din livsstil.

Subvox vill skapa en mer öppen värld och genom föreläsningar och dylika event så kämpar vi  mot mobbing, diskriminering, våld och förtryck av människor med subkulturella eller normöverkskridande uttryck och livsstilar. Alla ska få ha rätt till sin identitet och livsstil!

"I'm just a Freak cause that's what society calls people like me."